• 25 december - 1e kerstdag 9:00 - 18:00
  • 26 december - 2e kerstdag 9:00 - 18:00
  • 31 december - oudjaarsdag 9:00 - 18:00
  • 1 januari - nieuwjaarsdag Gesloten

Zonnebanken/Tarieven


Zonnestudio Las Palmas werkt uitsluitend met zonnebanken van het merk Ergoline. We bieden diverse zonnebanken opklimmend in sterkte. Hierdoor is er voor elk huidtype een juiste zonnebank aanwezig. De zonnebanken voldoen aan de veiligheidseisen die betrekking hebben op de wettelijke toegelaten maximale UV-straling.
Ergoline is wereldmarktleider op het gebied van professionele zonnebanken en staat voor professionele bruiningstechnologie, ultramoderne designs en een hoge kwaliteitsstandaard. 

Cabine 1: Classic Turbo

 

De Classic Turbo is geschikt voor de middelmatige en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank heeft een sterk bruining vermogen en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Door zijn kracht genereert de Classic Turbo meer warmte dan de gemiddelde zonnebank voor een verbeterde bloedcirculatie en maakt je spieren weer pijnloos en soepel. Hij beschikt over een verbreed ligvlak voor een ruime ligging. De zonnebank is eenvoudig te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

Starttarief 6 euro voor 10 minuten. Vrij op te hogen naar de gewenste zontijd tot maximaal 30 minuten.

Ergoline Turbo Power 600 Classic

Cabine 2: Evolution Smart Sun

 

De unieke combinatie tussen het UV-licht en rode Beauty Light zorgt voor een mooie bruine kleur en tegelijkertijd voor huidverbetering doordat de zachte rode lichtgolven van de Evolution Smart Sun op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderen. Het resultaat is een strakkere, gezondere en frissere bruine huid. De zonnebank is eenvoudig te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

Starttarief 6 euro voor 10 minuten. Vrij op te hogen naar de gewenste zontijd tot maximaal 30 minuten.

Ergoline Evolution 500

Cabine 3: Prestige Super Turbo

 

De Prestige Super Turbo is voor de veeleisende zonner. Deze zonnebank is voorzien van speciale Lightvision lampen en beauty LED’s die samen de huid verzorgen en het beste bruining resultaat bieden door verhoogde zuurstofproductie. Een zon-ervaring op het hoogste niveau.

Starttarief 8 euro voor 10 minuten. Vrij op te hogen naar de gewenste zontijd tot maximaal 30 minuten.

Ergoline Sun angel met Prestige Lightvision lampenset

Cabine 4: Affinity Twin Power

 

De Affinity Twin Power is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een perfect bruining resultaat en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Met het duidelijke bedieningspaneel is hij makkelijk naar wens in te stellen. Daarnaast beschikt de zonnebank over een heerlijk audiosysteem.

Starttarief 7 euro voor 10 minuten. Vrij op te hogen naar de gewenste zontijd tot maximaal 30 minuten.

Ergoline Affinity 600 Twin Power

Cabine 5: Excellence Super Turbo

 

De Excellence Super Turbo is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een uitstekend bruining resultaat. De technologie van de Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. Met het duidelijke bedieningspaneel is hij eenvoudig naar wens in te stellen.

Starttarief 7 euro voor 10 minuten. Vrij op te hogen naar de gewenste zontijd tot maximaal 30 minuten.

Ergoline Excellence 800