Zonnebanken


Zonnestudio Las Palmas staat voor kwaliteit en werkt uitsluitend met zonnebanken van het merk Ergoline. Zonnestudio Las Palmas beschikt over zonnebanken opklimmend in sterkte met diverse soorten lampen. Deze diversiteit biedt dat er voor elk huidtype een juiste zonnebank aanwezig is. De zonnebanken voldoen aan de veiligheidseisen die betrekking hebben op de wettelijke toegelaten maximale UV-straling.

Ergoline is wereldmarktleider op het gebied van professionele zonnebanken. Ergoline staat voor professionele bruiningstechnologie, ultramoderne designs en een hoge kwaliteitsstandaard. 

Zonnebank 1: Turbo Bruiner

 

De Turbo Bruiner is geschikt voor de middelmatige en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank heeft een sterk bruiningsvermogen en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Hij beschikt over een verbreed ligvlak. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

 

Zonnebank 2: Snel Bruiner

 

De Snel Bruiner is geschikt voor de beginnende tot middelmatige gebruikers De zonnebank staat garant voor een gelijkmatige gebruinde huid. Hij is voorzien van een reflector systeem, waardoor het tijdens het zonnen nooit te warm wordt. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

 

Zonnebank 3: Super Snel Bruiner

 

De Super Snel Bruiner is geschikt voor de middelmatige gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een gelijkmatige gebruinde huid. Hij is voorzien van een reflector systeem, waardoor het tijdens het zonnen nooit te warm wordt. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

 

Zonnebank 4: Super Turbo Plus

 

De Super Turbo Plus is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een perfect bruiningsresultaat en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Met het duidelijke besturingssysteem kunt u eenvoudig de gewenste instellingen installeren. Daarnaast kunt u uw eigen muziek beluisteren door uw telefoon te verbinden met het bluetooth audio systeem.

 

Zonnebank 5: Super Turbo

 

De Super Turbo is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een uitstekend bruiningsresultaat. De technologie van de Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. Met het duidelijke besturingssysteem kunt u eenvoudig de gewenste instellingen installeren.