Zonnebanken


Zonnestudio Las Palmas werkt uitsluitend met zonnebanken van het merk Ergoline. We bieden diverse zonnebanken opklimmend in sterkte. Hierdoor is er voor elk huidtype een juiste zonnebank aanwezig. De zonnebanken voldoen aan de veiligheidseisen die betrekking hebben op de wettelijke toegelaten maximale UV-straling.
Ergoline is wereldmarktleider op het gebied van professionele zonnebanken en staat voor professionele bruiningstechnologie, ultramoderne designs en een hoge kwaliteitsstandaard. 

Zonnebank 1: Turbo Bruiner

 

De Turbo Bruiner is geschikt voor de middelmatige en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank heeft een sterk bruiningsvermogen en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Door zijn kracht genereerd de Classic Turbo meer warmte dan de gemiddelde zonnebank voor een verbeterde bloedcirculatie en maakt je spieren weer pijnloos en soepel. Hij beschikt over een verbreed ligvlak voor een ruime ligging. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

Lampen 160 watt - Ergoline Turbo Power 600 Classic

10 minuten voor € 6,-
20 minuten voor € 12,-
30 minuten voor € 18,-

Zonnebank 2: Collageen Bruiner

 

Collageen Lichttherapie is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van Wellness.
De zachte rode lichtgolven van de Collageen Bruiner bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastine vezels. Het resultaat is een strakkere, gezondere en frissere huid. Na enkele weken is er een zichtbaar resultaat. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.

Lampen 100 watt - Ergoline Evolution 500

10 minuten voor € 7,-
20 minuten voor € 14,-
30 minuten voor € 21,-

Zonnebank 3: Snel Bruiner

 

De Snel Bruiner is geschikt voor de middelmatige gebruikers. Deze Duo Color zonnebank staat garant voor een gelijkmatige gebruinde huid. Hij is voorzien van een reflector systeem, waardoor het tijdens het zonnen nooit te warm wordt. De zonnebank is simpel te bedienen dankzij zijn eenvoudige bedieningspaneel.
Blauw licht voor een pure en onberispelijke huid.
Groen licht voor regeneratie en ontspanning.

Lampen 100 watt - Ergoline Evolution 500

10 minuten voor € 5,-
20 minuten voor € 10,-
30 minuten voor € 15,-

Zonnebank 4: Super Turbo Plus

 

De Super Turbo Plus is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een perfect bruiningsresultaat en heeft een intelligent ventilatiesysteem. Met het duidelijke bedieningspaneel is hij makkelijk naar wens in te stellen. Daarnaast beschikt de zonnebank over een heerlijk audio systeem.

Lampen 160 watt - Ergoline Affinity 600 Twin Power

10 minuten voor € 7,-
20 minuten voor € 14,-
30 minuten voor € 21,-

Zonnebank 5: Super Turbo

 

De Super Turbo is geschikt voor de gemiddelde en gevorderde gebruikers. Deze zonnebank staat garant voor een uitstekend bruiningsresultaat. De technologie van de Climatronic zorgt voor de gewenste temperatuur, welke gedurende de gehele zonnebanksessie constant blijft. Met het duidelijke bedieningspaneel is hij makkelijk naar wens in te stellen.

Lampen 160 watt - Ergoline Excellence 800

10 minuten voor € 7,-
20 minuten voor € 14,-
30 minuten voor € 21,-